Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Resulttia Solutions -junnubilisliiga valtakunnalliseksi syksyllä 2011

 
Resulttia Solutions -junnubilisliiga valtakunnalliseksi syksyllä 2011

Ensimmäinen sarjakausi Resulttia Solutions -junnubilisliigassa alkoi Tampereella syksyllä 2010. Resulttia Solutionsin ideoima junnubilisliiga on Suomessa aivan uudenlainen, nuorisotalojen joukkueiden kesken pelattava biljardiliiga. Biljardi on viety nuorten luokse. Mukana oli kymmenen joukkuetta ja miltei 90 pelaajaa.

Loistavan vastaanoton saanut Resulttia Solutions -junnubilisliiga laajenee valtakunnalliseksi kaudella 2011-2012 ja sitä tullaan pelaamaan paikkakunnittain. Samalla juniorijoukkueiden välinen liiga siirtyy Suomen Biljardiliitto ry:n alaiseksi.

Pääyhteistyökumppani Resulttia Solutions on toteuttanut junnubilisliigan Internet-sivuston http://www.junnubilisliiga.fi. Kyseessä on jo nyt Suomen laajin junioribiljardia käsittelevä Internet-sivusto. Verkkosivuilta löytyvät tulokset, keskustelupalsta ja tilastot jokaisesta pelaajasta, joukkueesta ja ottelusta. Eri paikkakunnilla pelattavien junnubilisliigojen omat sivut ja tulokset tulevat sivustolle loppukesän aikana.

Resulttia Solutions -junnubilisliigan järjestämisestä ja pelaamisesta omalla paikkakunnalla antaa lisätietoja Resulttia Solutionsin kehitysjohtaja Mika Salonen (sähköposti info(at)resulttia.fi tai puh. 045 277 8527).

Rsulttia Solutionsin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Biljardia yrityksille: Tampereen firmabiljardiliiga

Resulttia Solutionsin ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n alulle pistämä Tampereen firmabiljardiliiga alkaa lokakuussa 2011.

Lue lisää