Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV:lle kahdeksan uutta pelaajasopimusta

 

TPV:lle kahdeksan uutta pelaajasopimusta


Tampereen Pallo-Veikot on tehnyt kahdeksan uutta pelaajasopimusta. Ilveksestä joukkueeseen liittyy kolme pelaajaa. Lisäksi viisi viime kauden miehistöön kuulunutta peluria on solminut sopimuksen.

Uusina miehinä TPV:n ryhmään on kiinnitetty Ilveksessä viimeksi pelanneet Mikko Kruuti, Vili-Atte Mäkinen ja Aleksi Pylkkönen. Jatkosopimukset on puolestaan tehty Mohamed Koroman, Antti Peltosen, Kimmo Lahden, Matias Sallilan ja Olli Pirisen kanssa.

Mikko Kruuti liittyy joukkueen maalivahtiosastolle jatkosopimuksen tehneen kokeneen Antti Peltosen, 29, seuraksi. 25-vuotias veskari torjui viime kaudella 12 ottelua Ilveksen maalilla Ykkösessä. Peltonen puolestaan jakoi viime kaudella torjuntavastuun nyt perhe- ja työelämään keskittyvän Antti Loukialan kanssa.

20-vuotias toppari Vili-Atte Mäkinen ja häntä vuotta vanhempi keskikenttämies Aleksi Pylkkönen kuuluivat kaudella 2012 Ilveksen nousijajoukkueen vakiomiehiin, mutta viime kaudella esiintymiset Ykkösessä jäivät tekemättä armeijan sotkettua kuvioita. Nyt molemmat hakevat uutta vauhtia Kakkosesta.

Mohamed Koroma, 25, oli alkukesästä TPV:n hyökkäyspelin avainhahmo, mutta polven ristisidevamma päätti kauden jo juhannuksen tienoilla. Sierraleonelainen on kuntoutunut vammastaan ja teki paluun kentille loukkaantumisensa jälkeen harjoituspelissä Ilves-Kissoja vastaan.

Vasemman puolustajan tai laiturin tontilla pelaava Kimmo Lahti, 26, kuului viime kaudella vakiomiehistöön pelaten 20 ottelussa. Lahti on ollut alkutalven sivussa peleistä, mutta palannee lähiaikoina mukaan kokoonpanoon.

Toinen vasemman laidan erikoismies Matias Sallila, 21, pelasi erinomaisen kauden 2012, mutta viime kaudella pelit jäivät kuuteen. Sallila palasi TPV:n rinkiin vuosi sitten vasta kauden kynnyksellä etsittyään pelipaikkaa korkeammalta, ja loppukaudesta pelejä haittasi varusmiespalvelus.
 
Valkeakoskelaislähtöinen Olli Pirinen nousi loppukaudesta edustusjoukkueen pelaavaan rinkiin. Hiljattain 18 vuotta täyttänyt laituri nähtiin kentällä seitsemässä pelissä ja myös ensimmäinen maali Kakkosessa syntyi syyskuussa.

UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää