Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin


Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Torniosta lähtöisin oleva TP-47:n kasvatti muutti Ouluun 16-vuotiaana jalkapallon perässä. Kuluneella kaudella Bulgakov debytoi Veikkausliigassa ja edusti AC Oulun edustusjoukkuetta viidessä ottelussa. Valtaosa kaudesta 2023 kului Miesten Kakkosessa AC Oulun reservijoukkueessa, jossa 18 ottelussa Bulgakov takoi tehot 11+1. Kaudella 2022 hänet palkittiin Vuoden poikapelaaja -palkinnolla Palloliiton pohjoisen alueen palkintogaalassa. Kyseisellä kaudella hän oli OLS/AC Oulun B-SM sarjan kantava voima.

Lupaavalta nuorelta hyökkääjältä voidaan odottaa tulevaisuudessa paljon ja Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula onkin tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta:

”Hienoa saada lupaava nuorten maajoukkuepelaaja Ilveksen riveihin. Danila on pelaajaprofiililtaan hieman erityyppinen kuin Ilveksen muut laitapelaajat. Taitavana rytmikuljettajana hän on parhaimmillaan pienissä tiloissa ja etenkin kombinaatiopelaamisella pystyy luomaan uhkaa viimeistä linjaa vastaan eritavoin. Ennen kaikkea näemme Danilassa vielä paljon potentiaalia kehittyä pelaajana, joten kyseessä on pidempi yhteinen projekti.”

Pohjoisessa tämän astisen elämänsä viettänyt nuorukainen on myös innoissaan Tampereelle tulosta:

”Todella hyvät fiilikset. Odotan innolla, että pääsee treenaamaan ja pelaamaan. On myös mukava olla Ilveksen uudessa projektissa mukana. Haluan auttaa joukkuetta tavoitteissaan ja uskon, että onnistun siinä. Tämä on minulle iso haaste, mutta päivittäisellä hyvällä työnteolla onnistun varmasti.”

Lähde: ilvesedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2023 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023

Ottelut kaudella 2023

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIlvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää
Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Viime kaudella Kissoissa kärjessä ja keskikentällä häärinyt ja samalla 7+10 tehot 13 ottelussa tehtaillut syöttökone Mika Ahonen nähdään myös tulevana kesänä Kissa-paidassa.

Lue lisää