Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

“Kehitykseen on yksinkertainen kaava: motivoitunut pelaajisto, erinomainen valmennus ja palava halu kehittyä. Olen itse toiminut jo vuosia UEFA Futsal B -kouluttajana, päävalmentaja Antti Teittinen on UEFA Futsal B -tason valmentaja, Juha-Pekka Torvisella on Teittisen tapaan 100 futsalmaaottelun kokemus. Tämän kauden aikana UEFA Futsal B -koulutukseen osallistuu myös kolme muuta Ilves FS:n toimijaa, joten seura panostaa oikeisiin asioihin”, kertoo Anttonen Ilveksen kotisivuilla.

Sievi FS tiedotti jatkavansa Kaj Ollikaisen valmentajasopimusta. Ollikainen siirtyi Sievi FS:n päävalmentajaksi kesken viime kauden, mutta sieviläiset eivät selvinneet tällä kertaa välieriin.

“Meillä joukkue uusiutuu ja nuorentuu melko lailla. Iso haaste, mutta joskus se uudistus on tehtävä. Odotan nuorilta pelaajilta isoa harppausta, joka näkyi jo viime kaudella, kun valmensin seuran U19-joukkuetta. Tavoitteena on tuoda uusia juttuja puolustuspelaamiseen sekä lähteä kehittämään myös hyökkäyspelaamista joukkueena. Tavoitteena on kehittyä valmentajana ja rakentaa seuran identiteettiä. Pudotuspeleihin ja siitä sitten askel kerrallaan yrittää eteenpäin”, Ollikainen paaluttaa Sievin kotisivuilla.

Tamperelainen Ilves FS on Suomen menestynein futsalseura, jolla on kahdeksan Suomen mestaruutta, joista viisi viimeisintä kausilta 2009–2014. Viime vuosina Ilves on yltänyt vain himmeämpiin mitaleihin.

Sievi FS puolestaan voitti kolme Suomen mestaruutta perättäin 2014–2017, minkä jälkeen seura on jäänyt kahdesti mitaleitta.

2010-luvulla suomalaista futsalia vuorollaan dominoineet Ilves FS ja Sievi FS ovat keskellä nuorennusleikkausta; Ilveksestä on lähtenyt kokeneita pelaajia erityisesti naapuriseura Akaa Futsaliin (Leijona Futsaliin); Sievi FS on menettänyt runkomiehiään mm. Tornion Palloveikkoihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää
Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää