Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa. Viime kaudella hän pelasi TPV:n riveissä ennen ikävää loukkaantumistaan 10 Ykkösen ja neljä Suomen Cupin ottelua tehden yhden maalin Ykkösessä.

TPV:n kanssa solmittu sopimus kattaa loppukauden ja sopimuksen syntymiseen vaikuttivat TPV:n puolelta suuresti TPV:N KANNATTAJAT ja TUKIJAT, joiden nopea reagointi tilanteessa mahdollistivat sopimuksen syntymisen. TPV:n kannattajat keräsivät kolehtia ja mm BO LKV Tampere Oy:stä Jussi Kuitunen kustansivat kokonaisuudessaan sopimuksen kulut.  Lähdesmäki on myös loppukauden ajan Jussi Kuitusen kummipelaaja.

Tuomas Lähdesmäki tunnetaan peräänantamattomana taistelijana kentällä ja vaatii niin itseltään kuin pelikavereiltaan täysipainoista panostamista tekemiseen. Lähdesmäen kokemus ja peräänantamattomuus tullee nousemaan vielä suureen arvoon TPV:n kokoonpanossa tämän vuoden Kakkosessa.

Olemme tiedostaneet omia ongelmiamme, jotka eniten on näkynyt keskikentällä ja mm Paavo Näykin pitkäksi venynyt loukkaantuminen ovat näkyneet liiankin selvästi. Nyt Tuomaksen liittyessä joukkueeseen saamme kenties tukittua noita aukkoja ja rauhoitettua keskikentän pelaamista. Toki hänellä menee vielä hetki ennen kun pääsee ihan täyteen iskuun kun edellisestä pelistä on jo vuoden päivät, joka ei siis voi olla näkymättä, tuumaa TPV:n päävalmentaja Mikko Innanen.

Lähde: tpv.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää
Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Viime kaudella Kissoissa kärjessä ja keskikentällä häärinyt ja samalla 7+10 tehot 13 ottelussa tehtaillut syöttökone Mika Ahonen nähdään myös tulevana kesänä Kissa-paidassa.

Lue lisää
TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää