Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Kyseisillä valmentajanimityksillä Ilves jatkaa viime vuosina kovaa pelaajakehitystulosta tehneen kaksikon kanssa. Priha omaa jo parinkymmenen vuoden kokemuksen nuorten pelaajien kehityksestä ja Lehtonen on mittavan pelaajauran jälkeen asteittain kehittynyt kokonaisvaltaisen harjoittelun huippuosaajaksi. Valmentajakaksikon ja heidän tiiminsä loistava yhteistyö on näkynyt hyvinä tuloksina niin joukkue- kuin yksilötasollakin.

Prihan ja Lehtosen jatkaminen tukee Ilveksen tavoitetta edelleen kehittää kilpavaiheen (B-juniorit ja Ilves/2) laadukasta harjoittelu- ja peliympäristöä, mahdollistaakseen kaikille pelaajille mahdollisuuden tavoitella omaa huippuansa kansalliselle sekä kansainvälisille kentille. Pelaajakehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä koko ajan myös Ilveksen edustusjoukkueen kanssa ja sen seurauksena moni kakkosjoukkueen pelaaja on tällä kaudella päässyt mittaamaan tasonsa aina Veikkausliigassa asti ja saanut mahdollisuuksia myös nuorisomaajoukkueissa sekä siirtymiseen kansainvälisille kentille.

Koska joukkue pelaa kahta sarjaa myös kaudella 2021 ja pelejä on kauden aikana paljon, joukkue katsastaa ja etsii myös tulevaisuudessa uusia eteenpäin pyrkiviä nuoria pelaajia Pirkanmaalta ja koko Suomesta.

Tiukat taistelut sarjan piikkipaikoista

Ilves/2 ja A-pojat pelaavat miesten Kakkosta ja P20 SM-sarjaa. Joukkueet ovat tehneet molemmissa sarjoissa tänä kesänä kovaa tulosta, kun miesten Kakkosessa joukkue on toisella sijalla Klubi 04:n jälkeen ja taistelee sarjan loppuun saakka nousupaikasta miesten Ykköseen. P20 SM-sarjassa joukkue on tällä hetkellä piikkipaikalla ja jahtaa historiallista SM-kultaa.

Varsinkin tämä viikko on niin joukkueelle kuin myös valmentajille todella hektinen. ”Onhan tässä vähän tiukka aikataulu. MP-ottelu kun siirtyi parin viikon takaa nyt keskiviikolle, niin tällä viikolla pelejä riittää”, valmentajat kertovat.

A-pojat pelaavat keskiviikkona Lamminpäässä Mikkelin Palloilijoita vastaan kello 16. Sarjassa on kolme ottelua jäljellä ja mestaruus on joukkueen yhteinen tavoite, jonka eteen on tehty iso määrä töitä. Torstaina on vuorossa miesten Kakkosen peli, kun joukkue kohtaa paikalliskamppailussa TPV:n Tammelassa kello 18:30. Siitä kahden päivän päästä A-pojat pelaavat kauden toiseksi viimeisen ottelunsa, kun vuorostaan FC Honka saapuu Lamminpäähän. Tuo ottelu alkaa lauantaina 27.9. kello 14.

Lähde: ilvesjalkapallo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2020 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää