Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Antti Paasi (-02) maalivahti:  

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Antti on ollut jo kuluvan kauden edustusjoukkueen ringissä ja osoittanut selvästi pyrkivänsä eteenpäin. Muutamassa ottelussa Antti on jo päässyt mukaan joukkueen kokoonpanoon parissa ottelussa vaikkakin minuutit ovat vielä Kakkosessa ottamatta. Kolmosessa TPV:n kakkosjoukkueessa kuitenkin otteluita on jo kertynyt tälläkin kaudella mukavasti. Myös A-poikien otteluita on runsaasti pelattuna.

Akseli Paavola (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa loppukausi 2020 + 2021. Akseli on ollut mukana edustusjoukkueen harjoitteluryhmässä jo pidempään ja otteet ovat myös A:n ja kakkosjoukkueen otteluissa osoittaneet, että mahdollisuuksia on pärjätä myös pykälää ylempänä. Askeleita on toki otettava, kuten kaikkien muidenkin, mutta kovin suuria hyppyjä ei tarvita ylempänäkin pärjäämiseen. Kakkosjoukkueessa miesten Kolmosta pelanneena isoja minuutteja on jo mm. Kolmosen vaatimukset tulleet tutuiksi.

Julius Stenroos (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Julius oli jo mukana edustuksen harjoitteluryhmässä Ykkösen kaudella ja kauden alla ajateltiinkin, että Julius kenties kuuluisi niihin, jotka nostavat pelaamisen tasoaan isolla kädellä kauden aikana. Pientä taantumaa oli kuitenkin havaittavissa keväällä Koronan alkaessa pyyhkimään pitkin poikin maailmaa. Erittäin hyvät otteet on kuitenkin miesten Kolmosessa havaittu ja noteerattu ja sopimus seuraavallekin kaudelle olikin melko selvää. Todella isot minuutit TPV:n kakkosjoukkueessa jo kertovat omaa lukuaan pelaajan taidoista.

TPV:n sopimuspelaajat kaudelle 2021:
Jaakko Häyhä (mv)
Miska Huttunen (p)
Aleksi Rantanen (p)
Elias Valli (p)
Granit Shala (kk)
Antti Kujala (h)
Niklas Lindholm (h)
Antti Paasi (mv)
Akseli Paavola (kk)
Julius Stenroos (kk)

Lähde: tpv.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää
Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Mika Ahonen jatkaa Kissoissa

Viime kaudella Kissoissa kärjessä ja keskikentällä häärinyt ja samalla 7+10 tehot 13 ottelussa tehtaillut syöttökone Mika Ahonen nähdään myös tulevana kesänä Kissa-paidassa.

Lue lisää
Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää