Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Antti Paasi (-02) maalivahti:  

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Antti on ollut jo kuluvan kauden edustusjoukkueen ringissä ja osoittanut selvästi pyrkivänsä eteenpäin. Muutamassa ottelussa Antti on jo päässyt mukaan joukkueen kokoonpanoon parissa ottelussa vaikkakin minuutit ovat vielä Kakkosessa ottamatta. Kolmosessa TPV:n kakkosjoukkueessa kuitenkin otteluita on jo kertynyt tälläkin kaudella mukavasti. Myös A-poikien otteluita on runsaasti pelattuna.

Akseli Paavola (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa loppukausi 2020 + 2021. Akseli on ollut mukana edustusjoukkueen harjoitteluryhmässä jo pidempään ja otteet ovat myös A:n ja kakkosjoukkueen otteluissa osoittaneet, että mahdollisuuksia on pärjätä myös pykälää ylempänä. Askeleita on toki otettava, kuten kaikkien muidenkin, mutta kovin suuria hyppyjä ei tarvita ylempänäkin pärjäämiseen. Kakkosjoukkueessa miesten Kolmosta pelanneena isoja minuutteja on jo mm. Kolmosen vaatimukset tulleet tutuiksi.

Julius Stenroos (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Julius oli jo mukana edustuksen harjoitteluryhmässä Ykkösen kaudella ja kauden alla ajateltiinkin, että Julius kenties kuuluisi niihin, jotka nostavat pelaamisen tasoaan isolla kädellä kauden aikana. Pientä taantumaa oli kuitenkin havaittavissa keväällä Koronan alkaessa pyyhkimään pitkin poikin maailmaa. Erittäin hyvät otteet on kuitenkin miesten Kolmosessa havaittu ja noteerattu ja sopimus seuraavallekin kaudelle olikin melko selvää. Todella isot minuutit TPV:n kakkosjoukkueessa jo kertovat omaa lukuaan pelaajan taidoista.

TPV:n sopimuspelaajat kaudelle 2021:
Jaakko Häyhä (mv)
Miska Huttunen (p)
Aleksi Rantanen (p)
Elias Valli (p)
Granit Shala (kk)
Antti Kujala (h)
Niklas Lindholm (h)
Antti Paasi (mv)
Akseli Paavola (kk)
Julius Stenroos (kk)

Lähde: tpv.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIlveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa

Ilves/2 ja A-pojat jatkavat tuttujen miesten vetäminä, kun Topi Priha jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Joni Lehtonen talenttivalmentajana.

Lue lisää
Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa.

Lue lisää
Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Eric Bullock tuo lisää tulivoimaa TamUn hyökkäykseen

Tampere Unitedin jo ennestään kova hyökkäyskalusto vahvistui vielä entisestään, kun Eric Bullock allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä

Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää